Creatieve kinderfeestjes

Niet alleen voor volwassenen zijn er vele creatieve workshops, ook voor kinderen kun je bij het Familiehoekje terecht. De leukste creatieve kinderfeestjes worden er georganiseerd onder begeleiding. Precies zoals uw kind graag wil.

Het Familiehoekje werkt met goede kwalitatieve producten, zodat de kinderen na het feestje nog heel lang plezier hebben van hun gemaakte werk! Voor ieder budget is een workshops mogelijk. Met of zonder maaltijd. De kinderfeestjes worden op maat gemaakt en geheel naar wens ingevuld. Een basisworkshop is er al voor 7.50 euro per kind! Denk hierbij aan fotolijstje pimpen, sleutelhangers maken, beautykistje pimpen enz. Liever een exclusievere workshop zoals krukje pimpen of t-shirt versieren? Stuur een mailtje en een offerte wordt voor u gemaakt.

Mogelijkheden:

– Krukje pimpen
– Beautykistje pimpen
– Knutselen op schildersdoek
– Sleutelhangers maken
– Lampjes pimpen
– T-shirt maken
– Jute tas pimpen

En zo zijn er nog heel veel mogelijkheden. Heeft uw kind een eigen idee? Super leuk! Dan gaan we samen met dit idee aan de slag. Graag mee informatie ontvangen of een kinderfeestje boeken? Mail naar verkoop@hetfamiliehoekje.nl

 

Adres waar de workshops word gehouden:
Curieweg 5
3208 KJ Spijkenisse