fbpx

Informatie over het bestellen bij en de levering van het Familiehoekje.

Bestellen
Bestellen bij het Familiehoekje kan via de webshop, Facebook en via de mail: verkoop@hetfamiliehoekje.nl.

Veel van onze producten worden met de hand en op maat gemaakt. U vindt bij de meeste producten een extra optie om uw product geheel naar eigen wens te bestellen. Wilt u iets aangepast hebben maar is daar geen extra optie voor kunt u dit aangeven bij het kopje opmerkingen. Deze aanpassingen vindt u helemaal onderaan de pagina bij de gewenste artikelen. U kunt ook via de mail contact opnemen voor al uw vragen. Speciale wensen gaan altijd in overleg met het Familiehoekje. Kunnen wij uw wens niet maken zal het Familiehoekje dit weer terug communiceren.

Bestellingen kunnen betaald worden via bankoverschrijving, iDEAL of bankcontact/Mister cash. Hou er rekening mee dat via bankoverschrijving de order langer kan duren aangezien het Familiehoekje wacht tot de betaling is ontvangen.

Levering
Onze levertijd staat op 5 tot 10 werkdagen. Mocht dit langer zijn staat dit aangegeven bij het product of sturen wij u hierover bericht. Onze levertijd staat los van de levertijd van de PostNL. De levertijd van PostNL is normaal 1 a 2 werkdagen. Voor eventuele vertraging door PostNL is het Familiehoekje niet verantwoordelijk. Brievenbus pakketten worden door PostNL niet bezorgd op zondag en maandag. Postpakketten worden zondag niet bezorgd.

Vriendelijke groetjes het Familiehoekje.

De waardering van hetfamiliehoekje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 46 reviews.